KASTEELROCK 2004

FOTOPAGINA OPTREDENS 2004   KLIK HIER

FOTOPAGINA  SFEER 2004   KLIK HIER


Kasteelrock 2004 succes ondanks slecht weer  Kasteelrock is een succes.  Waren de weergoden niet meteen gunstig gestemd, de gitaren wel.  Honderden festivalgangers maken het succes van deze editie.  Foto's kan je later binnenhalen, maar alvast een eerste beeld; ons toegezonden door een gelukkige festivalganger.  Dat de foto's op zich laten wachten ligt aan de besmetting van onze computer door een kwaadwillige virus... 


Paraplu nodig ? Kasteelrock is een openlucht festival en dat willen we zo houden ook.  Dus, ondanks een slechte afspraak met de weergoden, paraplu en regenvest in aanslag en allen naar het kasteelplein voor Kasteelrock 2004... (Er werd ons verzekerd dat de regen stopt net voor de optredens beginnen : onze twiejoo daarboven heeft het gearrangeerd)


Dave Berry is er... donderdag aangekomen, "s avonds bij radio Roeland in Podium.  Dave is er goed en wel en ziet het meer dan zitten ondanks het tegenvallend weer.  Dat belooft.  AVS zal er vrijdag zijn om alles te filmen, en, Dave Berry en New Inspiration sluiten samen af rond 23.00u.


Wereldwinkel Mariakerke op festival De wereldwinkel van Mariakerke komt met een stand naar Kasteelrock.  Wereldwinkelproducten en koffie zullen ze er verkopen.  Je moet er wel met geld betalen en niet met de 5euro kaart waarmee je je drankje koopt.


Festivalspook slaat toe op Kasteelrock... De groep hippoman moet afzeggen door een onoverkomelijk technisch probleem.  Verschuivingen dus : Akwaaba opent het festival en op 11 juli duikt de groep Cajun Moon op en  brengt de blues naar Kasteelrock..


8 juli om 20.30 uur (tot 21.00 ) in het programma "Podium" op Radio Roeland(103.8fm):  Dave Berry over Kasteelrock


Wegwijs naar kasteelrock we leggen je uit hoe je er komt.  Neem liefst het openbaar vervoer, wil je niet in de knoop geraken.   Voor plannetjes en info klik hier


Kasteelrock op Radio Roeland op dinsdag 6 juli om 20.30 u. (tot 21.00 u.) geeft  Johan Dhaene in het programma "Pliets Plets" op de Gentse stadsradio Roeland  aandacht aan KASTEELROCK 2004 mèt studiogesprek èn strookjes muziek die rechtstreeks verwijzen naar de artiesten die op één van de 3 data op de affiche staan. Van Oudenaarde tot Zelzate en van Eeklo tot Aalst kan je Radio Roeland horen op 103.8 fm !


De affiche van kasteelrock is er.  Wil je er een, ga dan even langs op de plaats van gebeuren (kasteel Claeys-Bouüaert in Mariakerke) tussen 11.00u en 18.00u en neem er eentje mee.  Wel gesloten op maandag en dinsdag.  Hoe ziet die affiche er uit ? klik hier


Danny Sinclair, de leadzanger van de originele eerste bezetting van New Inspiration heeft een nieuwe CD uit.  Retrospect heet het schijfje en er staan heel wat verrassende nummers op.  Uiteraard brengt Danny er een selectie van op 11 juli tijdens Kasteelrock.


Bumperstickers Kasteelrock in het verkeer 
[Gent 18.06.2004]
De bumperstickers van Kasteelrock zijn er.  Wil je er ook een, dan plaatsen we die op je wagen, kan je ondertussen een frisse Stella drinken en krijg je nog een cd-pakketje op de koop toe.  Mail ons voor een afspraak in het kasteel van Kasteelrock en laat die sticker op je wagen zetten.  Klik hier voor een voorbeeld.


Toyota vervoert VIP en artiesten 
[Gent 17.06.2004] Toyota Lexus Belgium staat in voor het vervoer tijdens het festival.  Twee Toyota Avensis zorgen voor een veilig en comfortabel vervoer. 
Toyota De Poorter (Drongen) is trouwens sinds jaar en dag structurele partner van onze organisatie.


the Romantics op 9 juli 
[Gent 14.06.2004]
the Romantics, een gedreven coverband met een onvervalst geluid opent op 9 juli.  Doe je ogen dicht en ervaar het originele geluid van de sixties.  Je kan alvast kennismaken met the Romantics op www.romantics.be 


Fester op 10 juli 
[Gent 08.06.2004]
Fester, nederlandstalig talent uit het Leuvense opent op 10 juli. Met Fester kan je alvast kennismaken op hun site : www.fester.be 


Dave Berry en New Inspiration op 9 juli 
[Gent 04.06.2004] bevestigd : Dave Berry zakt af naar Gent voor de eerste editie van Kasteelrock.  Meer nieuws is de reünie op kasteelrock van de meest succesrijke Gentse groep ooit : New Inspiration.  En, The Romantics openen de eerste festivaldag en zijn uiteraard dé backing groep van Dave Berry.


Biezebaaze en The Vipers op 10 juli 
[Gent 03.06.2004] Eerst The Vipers, ooit met Looky Looky klaar voor een wereldhit, openen de tweede festivaldag.  Jong Gents geweld
Biezebaaze kon niet ontbreken op Kasteelrock, waar ze twee jaar terug debuteerden.  Het succesverhaal gaat verder.


Will Ferdy samen met jonge leeuwen op 11 juli 
[Gent 24.05.2004] Horen, zien en zingen : met dat motto en met Will Ferdy pakt het CJK uit tijdens kasteelrock.  Het CJK, dat huist in het kasteel Claeys-Bouüaert wil daarmee zijn op handen zijnde theaterzaal promoten.  Will komt in de late namiddag het geheel ondersteunen en stelt er, toepasselijk voor 11 juli een hele rits jonge leeuwen voor. Het festival eindigt met een vroege vogel : Early Bird André Brasseur. Tussendoor komt Danny Sinclair ook nog zijn nieuwe cd voorstellen.


kasteelterreinen vervangen festivalweiden
[Gent 24.05.2004] Uit eerste hand : het Nieuwsblad-De Gentenaar pakt uit met dit nieuws...
lees verder


eerste namen bekend voor kasteelrock.be
[Gent 22.05.2004] De eerste namen zijn bekend voor kasteelrock.be maar de organisatoren hullen zich in vermomd stilzwijgen : een wereldster komt op de openingsavond, er is een unieke reunie van een top popgroep uit het Gentse, de meest succesrijke actuele Gentse groep komt, en, als afsluiter is er, eindelijk valt een naam :
André Brasseur (wereldhits zoals Early Bird)...


kasteelrock.be gaat door op 9, 10 en 11 juli 2004
[Gent 20.05.2004] de eerste editie van Kasteelrock.be gaat door in het
domein Claeys-Bouüaert in Mariakerke (Gent).  Niet als voorsmaakje op de Gentse Feesten maar om uit te groeien tot een volwaardig muziekfestival wordt kasteelrock.be een eerste gratis Gents festival.  Door de financiële inbreng van het gebeuren 'Vlaanderen Feest' en de steun van Stad Gent en een aantal sponsors is het mogelijk dit driedaags festival gratis te laten doorgaan.